Binnenkort…

Binnenkort gaan we met een mooie actie van start: 1 jaar lang een gratis* kant-en-klaar website.

Wellicht is het iets voor jou. Jij bent een zelfstandig professional, maar je bent nog niet toegekomen aan een website, of jouw site is verouderd. Het is tegenwoordig welhaast “verplicht” om een eigen website te hebben. Je wordt immers niet meer in een telefoongids opgezocht, maar mensen gebruiken steeds meer Google om jouw gegevens te vinden. Een goede en mooie website is meteen de eerste indruk die je achterlaat bij jouw potentiële klant. En als men op zoek is naar een dienst of product dat jij aanbiedt, is het belangrijk dat jouw website in de zoekresultaten verschijnt. En het mooie is dat jouw site 24 uur per dag, 365 dagen per jaar “open” is.

Maar een (goede) website maken is niet iets wat je even snel doet, zeker als je al druk bent met je eigen werk. Daarom wil 010webcoach jou op weg helpen met een kant-en-klaar website, die ook nog eens gratis* is. Het enige wat je zelf moet doen is de eigen teksten en foto’s toevoegen. Maar daar kunnen wij je natuurlijk ook in coachen. Verder zijn alle essentiële onderdelen al toegevoegd, zodat je je daarover voorlopig niet druk hoeft te maken.

Ben je geïnteresseerd en wil je niet wachten? Neem dan contact met ons op. Dan behoor je tot de eersten die straks een gratis website heeft.

* Het kan zijn dat er een kleine vergoeding gevraagd wordt voor de domeinnaam. Na 12 maanden moet men zelf voor een contract bij de hosting provider zorgen.