Bedenkingen

Onlangs ben ik lid geworden van de Facebook groep Ondernemers, Bedrijven & ZZP-ers. Als je dan door de posts scrolt ontstaan er wel wat bedenkingen. Want iedereen daar roept dat zij werk willen doen voor jou, en dat zij een website voor € 49,50 willen maken, en dat ze de FB marketing voor je willen opzetten. En dan kom ik aanzetten met het zoveelste coachingsbedrijfje…

Heeft het wel zin wat ik doe, behalve leren werken in WP? Wat kan mijn USP zijn, of mijn toegevoegde waarde? En hoe kom ik uiteindelijk aan klanten? Want het is wel de bedoeling dat ik met dit plan iets van geld ga verdienen. Het hoeft niet de top te zijn (wel leuk natuurlijk), maar op jaarbasis moet er toch zo’n € 10.000 uit komen.

De vraag is of het mogelijk is om mij zodanig te profileren dat ondernemers iets zien in 010webcoach.nl en dat zij contact zoeken. Dat zal hem niet zitten in het roepen dat ik de beste ben, etc. Er zal goed geëxperimenteerd moeten worden met verschillende methodes en kanalen en de zichtbaarheid moet ook zo groot mogelijk zijn. Een goede leerschool om deze technieken onder de knie te krijgen. En meteen een toegevoegde waarde van de onderneming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *