Marketingplan

Al vanaf het begin moet er bij het opzetten van de website en het uitweken van het plan rekening gehouden worden met de marketing. Hoe gaat 010webcoach.nl zich straks profileren, via welke kanalen, hoe wordt er gecommuniceerd, wat werkt en wat niet, welke kanalen kan je gebruiken? Allemaal zaken die al van belang zijn bij het opzetten van de site.

De site vormt de etalage van het bedrijf, hier kan de potentiële klant zien hoe er gewerkt wordt en wat de toegevoegde waarde voor hem/haar is. Daar moet de prospect overgehaald worden om contact op te nemen en om klant te worden. Maar dan zullen er wel bezoekers moeten komen, dus het is belangrijk om op meerdere plaatsen zichtbaar te zijn. Welke plaatsen dat zijn is nog niet bekend, maar voorlopig wordt ingezet op Google en Facebook. Ook Instagram is een optie, net als Twitter. Maar dat moet wel gedaan worden met een duidelijke en goede boodschap.

Natuurlijk moet het ook duidelijk zijn voor de prospect hoe ik hun probleem kan oplossen. Want de klant zoekt niet naar een coach, maar hij wil zijn probleem opgelost hebben. Mogelijk moet de klant eerst nog duidelijk gemaakt worden dat hij een probleem heeft…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *